Λιγκουίνι με Μπέικον, Μανιτάρια και καλαμπόκι.
Λιγκουίνι με Μπέικον, Μανιτάρια και καλαμπόκι.
Υλικά:
1 πακέτο Λιγκουίνι
1 κονσέρβα καλαμπόκι μικρή στραγγισμένη από το ζουμί της
10 φέτες μπέικον κομμένο σε μεγάλα κομμάτια
10 μανιτάρια φούσκες κομμένα σε λεπτές φετούλες
1 κουταλιά βούτυρο η φυτική μαργαρίνη
2 μικρές κρέμες γάλακτος
Τυρί τριμμένο κατά βούληση και όσο αγαπάτε
Εκτέλεση:
Αρχικά βράζουμε τα ζυμαρικά τόσο όσο να κρατάνε και να
μην γίνουν λάσπη.
Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται, έχει οδηγίες βρασμού
στην πίσω μεριά του πακέτου.
Κάθε πακέτου.
Τα στραγγίζουμε, τους ρίχνουμε λίγο τρεχούμενο κρύο νερό,
τώρα εσείς αν έχετε λεφτά ρίχτε και Fiji εμένα δε με χαλάει, και τα αφήνουμε
στην άκρη.
Στην ίδια κατσαρόλα…ναι ναι στην ίδια ποιος κάθεται να
πλένει μετά για μαλάκες ψάχνεις;
Ρίχνουμε το βούτυρο η φυτική μαργαρίνη –Βιτάμ και τέτοια
δηλαδή- και αφήνουμε σε μέτρια φωτιά να λιώσει.
Ρίχνουμε μέσα τα μανιτάρια να τσιγαριστούν, στα καπάκια
ρίχνουμε και το μπέικον και το καλαμπόκι, ναι όλα μαζί και ανακατεύουμε να
τσιγαριστούνε όλα μαζί καλά καλά.
Ρίχνουμε τις δύο κρέμες και ανακατεύουμε συνεχώς σε
χαμηλή φωτιά γιατί η κρέμα θα αρχίσει να πιτσιλάει και θα στο κάνει μπουρδέλο
το πλακάκι και δεν θες να καθαρίζεις.
Χώσε μέσα τα μακαρόνια από το τρυπητό στα καπάκια και
ανακάτεψε να πάει παντού η κρέμα.
Αυτό ήταν.
Ρίξει και μισό τυροκομείο τριμμένο τυρί και είσαι πασάς
δικέ μου.
Σχόλια